Loading...

shape shape shape shape

The British Columbia Institute of Technology

The British Columbia Institute of Technology

Rreth këtij institucioni

The British Columbia Institute of Technology (i referuar edhe si BCIT) është një institut politeknik publik në Burnaby, British Colombia. Ai ka pesë kampuse të vendosura në rajonin Metro Vancouver, me kampus kryesor në Burnaby, British Columbia. Që prej vitit 1964, BCIT ka mësuar dhe trajnuar ekspertë, profesionistë dhe novatorë që ndërtojnë ekonominë vëndase dhe atë internacionale.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja