Loading...

shape shape shape shape

Certificatë diplome nga UCLA për studentët e vitit të tretë.

20 janar 2021

Data e eventit

17:00

Koha e eventit

18:00

Koha e përfundimit të eventit
Certificatë diplome nga UCLA për studentët e vitit të tretë.

Bëhuni pjesë e seminarit informues nga perfaqësuesja e UCLA Extension program për tu informuar me shumë mbi këtë program unik.

Programi “UCLA extension” ofron një super mundësi për studentët internacional të cilët nuk kanë patur mudësinë të studiojnë jashtë vendit. 

Ky program është një program transferimi elitar, një vjeçar që kombinon kurse të vogla akademike përmes UCLA Extension me mbështetje të personalizuar për studentët ndërkombëtarë. Ju do të fitoni kredi nga një universitet i klasifikuar në Top 20 dhe do të keni mundësinë për t'u transferuar në institucionet kryesore në SHBA

Me kampus në Kaliforni, studentët e këtij programi do të kenë mundësinë të krijojnë kontakte profesionale të çdo fushe. Ka shumë arsye për të studiuar në Kaliforni: universitete të klasit botëror me një qëndrim mikpritës ndaj studentëve ndërkombëtarë, një klimë të mrekullueshme, plazhe me famë botërore, qytete emocionuese, një standard të lartë jetese, një shumëllojshmëri pasurish kulturore dhe një pozitë në prag të teknologjisë moderne.

Pjesëmarrja është pa pagesë.

Për çdo pyetje na kontaktoni.

+355674039139

info@studycare.al

Vendndodhja e eventit

{"lat":"","long":""}
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja