Loading...

shape shape shape shape

Cranfield University

Cranfield University

Rreth këtij institucioni

Cranfield University

Cranfield eshte nje universitet ekskluziv per programet Master dhe ofruesi më i madh në Mbretërinë e Bashkuar i programeve të nivelit master në inxhinieri, MBA dhe programe të gjera arsimore ekzekutive  të klasit botëror dhe programe zhvillimi profesional.. Teknologjia e perparuar si dhe pajisjet me te fundit qe perdoren ne kete universitet do te jene nje ndihme e madhe per ju ne rrugen drejt suksesit ne karriere. Universiteti ka lidhje te ngushta me mbi 1500 biznese ne te gjithe boten, gje qe i siguron studenteve mundesi te shkelqyera punesimi.

Pse Cranfield University:

  • 81% e hulumtimit eshte vleresuar si "udheheqes boteror".
  • #1 ne UK per raportin staf-student (1:7)
  • #2 ne UK per nga shkalla e punesimit pas diplomimit

Programet kryesore te studimit ne Cranfield jane:

  • Aerospace Manufacturing 
  • Aircraft Design
  • Computer and Machine Vision
  • Environmental Engineering
  • Finance and Management
  • Food Science
  • Robotics etj.

 

E kam shujuar pafund jeten ne Cranfield. Studimi ne kete universitet ka qene nje eksperience fantastike, pasi stafi pedagogjik eshte shume ndihmues dhe suportues, pervec faktit qe jane eksperte ne fushat ku japin mesim" - Hande nga Turqia.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja