Loading...

shape shape shape shape

Deri në 50% bursa nga Universiteti në Kaliforni!

19 May 2021

Data e eventit

10:00

Koha e eventit

19:00

Koha e përfundimit të eventit
Deri në 50% bursa nga Universiteti në Kaliforni!

UOP ju ofron mësimdhënie kualitative dhe të personalizuar në klasa të vogla, me profesorë të apasionuar me suksesin e studentëve.

Ky universitet ofron rreth 100 programe të ndryshme studimi në 10 shkollat e tij të lokacionuara në Kaliforni.

Përfaqësues i University of the Pacific, do të jetë në Tiranë në daten 19 Maj nga ora 10:00 deri në 19:00 për të mbajtur një intervistë nëpërmjet së cilës keni mundësinë të përfitoni deri në 50% bursë ofruar nga universiteti për studentët e StudyCare.

Gjatë takimit me Z. Tim, do të keni mundësi të:

• Konsultoheni në lidhje me programet Bachelor dhe Master që UOP ofron si dhe të merrni përgjigjje për cdo pyetje që mund të keni mbi këtë universitet;

• Të aplikoni në cast vetëm me listën e notave dhe pasaportën;

• Të bëni një intervistë me përfaqësuesin për të përfituar bursën (vetëm për programet Bachelor);

Për të caktuar një orar na kontaktoni në:

  • +355 67 40 39 139
  • +355 69 94 20 291
  • +355 67 65 38 411
  • +355 69 23 42 665

Vendndodhja e eventit

{"lat":"","long":""}
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja