Loading...

shape shape shape shape

EU Business School vjen në Tiranë!

EU Business School vjen në Tiranë!

EU ka kampuse në:
Barcelonë
Gjenevë
Montreux
Mynih                                                                                         
 dhe ofron programe si:

Business Administration
International Relations
Marketing
Leisure & Tourism Management
Digital Business, Design & Innovation etj.

Në datën 16 do të jetë e ftuar Znj. Katja Misimovic për t'ju informuar mbi çdo pyetje rreth këtij universiteti, programet,  tarifat dhe bursat, procesin e aplikimit si dhe akomodimin.

Ju lutem na kontaktoni për të rezervuar takimin tuaj:
+355674039139 (WhatsApp)
[email protected]

** Maskat janë të detyrueshme.

Adresa: Rruga Vaso Pasha, Rezidenca Ivanaj, kati 4, hyrja 31, Tiranë

Ju mirëpresim!
StudyCare

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja