Loading...

shape shape shape shape

Flinders University

Flinders University

Rreth këtij institucioni

Flinders University

Flinders University

Si nje nga pak universitetet ne Adelaide, Flinders University tashme pranon me shume studente shqiptar se asnjehere dhe kjo fal partneritetit me StudyCare. Studio ne vendin e kangureve dhe nje nga vendet me sistemin me te mire akademik ne bote.

  • Me me shume se 3000 studente te huaj nga 100 vende te ndryshme te botes.
  • I hapur zyrtarisht ne 1966 nga Madheria e Saj Queen Elizabeth I.
  • Nje nga universitetet me te vleresuar ne Australi per menyren e mesimdhenies.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Flinders eshte nje vend perfekt per te studiuar. Facilitetet, pedagoget dhe stafi edhe ambjenti jane te gjitha ne menyre perfekte te ndertuara. Te gjithe aty jane ne dispozicionin e studenteve ne menyre qe ata te ndihen si ne shtepi."-Xiwei Li nga Kina.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja