Loading...

shape shape shape shape

Geneva Business School

Geneva Business School

Rreth këtij institucioni

Geneva Business School

Madhësia e vogël e klasave i lejon studentët të përfitojnë nga një eksperiencë e personalizuar dhe fleksibël në orare të cilat mundësojnë që ata të përshtasin arsimimin e tyre me nevojat specifike. GBS ka një rrjet global kampusesh gjë që mundëson me transferimin lehtësisht mes tyre. Gjithashtu Geneva Business School ka një ekip të specializuar që ështëi dedikuar për sigurimin e programeve më të mira të praktikës për studentët tanë.

Për çdo program që universiteti mundëson ofrohen internshipe nga më të ndryshmet.

Programet Bachelor, Master, MBA si dhe Doktoraturë që mund të studioni janë:

Bachelor of Business Administration · Major in International Management · Major in Digital Marketing · Major in International Relations · Major in Oil and Gas Management · Major in Entrepreneurship/ Bachelor Of Finance · Major in International Finance/ Master of Business Administration · Major in International Management · Major in Digital Marketing · Major in International Relations · Major in Oil and Gas Management Master Of Science in Finance · Major in International Finance/ Doctorate of Business Administration · Strategic Management · International Finance · Strategic Marketing · Corporate Social Responsibility

Te gjitha programet e Doktoratures ofrohen dhe ONLINE!

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja