Loading...

shape shape shape shape

GRIFFITH UNIVERSITY

GRIFFITH UNIVERSITY

Rreth këtij institucioni

Griffith University

Ne besojme ne potencialin e te gjithe njerezve per tu bere te jashtezakonshem!
Eshte nje fjale qe i dedikohet te gjithe atyre qe bejne diferencen dhe sfidojne veten gjate gjithe rrugetimit te tyre.
Ne Griffith University, vizioni jone eshte te angazhohemi ne bursa dhe hulumtime te jashtzakonshme qe kontribuojne ndjeshem ne shoqeri.

Griffith University eshte perqendruar ne 3 qytete ne juglindje te Queensland, me 5 kampuse te vendosura ne Gold Coast, Logan, Mt Gravatt, Nathan dhe South Bank. Cdo mjedis i kampusit, qofte fizik apo dixhital, ka pajisje te nivelit te larte dhe sherbime suportuese per te lehtesuar dhe per ta bere me te kenaqshme jeten universitare.

Universiteti rankohet si:

 • Top 2% e universiteteve boterore;
 • Universiteti me pedagoget me te vleresuar me cmime si "Teacher of the Year";
 • Top 200 universitetet boterore ne baze te programeve te studimit;

Aty mund te studioni ne dege si:

 • Architecture
 • Business
 • Law
 • Education
 • Engineering
 • Humanities
 • Medicine
 • Music and Performing Arts etj.
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja