Loading...

shape shape shape shape

Heriot-watt University Dubai

Heriot-watt University Dubai

Rreth këtij institucioni

Heriot-Watt University Dubai

Perfitoni nje arsimim Anglez ne qytetin e Dubai vetem me Heriot-Watt University!

Heriot-Watt eshte universiteti i pare internacional i cili hapi kampus ne qytetin e Dubait. 

Universiteti ofron 25 programe Bachelori si dhe 36 programe Master nga te cilat mund te zgjidhni.

Disa nga programet qe mund te studioni jane:

Progame Masteri ku mund te permendim Petroleum Engineering, Construction Project Management, Management, Energy, Information Technology, MBA, deri tek deget e Bachelorit si Management, Construction, Quantity Surveying and Engineering.

Jam transferuar nga Londra ne kampusin e Dubait dhe jam shume i kenaqur me vendimin. Metodat e mesimdhenies jane te njejtat dhe ne te njejten kohe po studioj dhe po socializohem ne nje ambjent ndryshe. - Henry

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja