Loading...

shape shape shape shape

Hult International Business School

Hult International Business School

Rreth këtij institucioni

HULT International Business School

HULT Business School eshte nje nga shkollat me prestigjoze te biznesit me kampus ne Angli si dhe ne SHBA. 

Institucioni i HULT ofron programe Bachelor, Master si dhe MBA per studentet internacional.

Study in some of the world’s most influential markets, including Boston, San Francisco, London, Dubai, New York, and Shanghai.

Disa prej programeve qe mund te studioni ne HULT International Business School jane:

  • Bachelor of Business Administration
  • One-Year Masters Degree Programs
  • Global One-Year MBA

Pse duhet te zgjidhni pikerisht HULT?

- Ranked:  #60 Poets & Quants Best Undergraduate Business School Ranking (2018).

- Ranked:  #13 The Economist, Masters in Management Ranking (2017).

- Ranked:  #15 Forbes, Best International One-Year MBA Ranking (2017).

- Ranked:  #53 The Economist, Executive MBA Ranking (2018).

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja