Loading...

shape shape shape shape

Keele University

Keele University

Rreth këtij institucioni

Keele University

Keele University

I vendosur ne Newcastle, Keele University ka arritur te shfrytezoje me se miri vendondodhjen e tij prane Manchester dhe Liverpool ku te gjithe studentet qe diplomohen nga ky universitet kane mundesine te punesohen ne kompanite me te medha te cilat operojne keto qytete te medha ne Mbreterine e Bashkuar. 

Në vitin 2022, Keel University u rendit ndër 10 universitetet më të mirët në Angli (institucione publike) për Student Satisfaction në National Student Survey (NSS).

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Politike
  8. Etj.

"E zgjodha Keele University sepse me terhoqi jashtezakonisht shume ambjenti studiues qe e rrethon. Kampusi eshte i rrethuar nga Liqene, Pyje dhe hapesira te pafundme te gjelbra gje qe e ben ajrin me te paster dhe ambjentin me te pershtatshem per te studiuar."-Seen nga Hong Kong

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja