Loading...

shape shape shape shape

Lancaster University

Lancaster University

Rreth këtij institucioni

Lancaster University

Lancaster University

I vendosur ne nje nga qytetet me terheqes dhe te ngrohte te Mbreterise se Bashkuar sic eshte Lancashire, Lancaster University i jep cdo studenti mundesine te jetoje ne nje nga vendet me te kendshme dhe te studioje ne nje nga Universitetet akoma me te mire dhe te kendshem. Me kuota te kufizuara per studentet internacional, tashme Lancaster University pranon me shume se gjithmone studente shqiptar dhe e gjitha kjo per ngulmimit te StudyCare.

  • Vazhdimisht i renditur te Top 1% i universiteteve ne Angli dhe eventualisht dhe ne bote.
  • I renditur si universiteti i 9 me i mire ne vend sipas te famshmes "Complete University Guide".
  • 97% e studenteve te diplomuar arrijne te punesohen ne kompanite me te medha ne UK vetem brenda 6 muajsh sipas "Higher Education Statistics Agency"

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Cfare gjithmone me ka pelqyer nga studimi ne Mbreterine e Bashkuar eshte fakti qe diploma dhe niveli i edukimit eshte i njohur globalisht. Pedagoget jane shume te hapur ndaj studenteve dhe jane gjithmone ne perpjekje per te zhdukur barrieren qe ekziston ndaj tyre dhe studenteve gje qe e ben ambjentimin shume me te thjeshte."-Aliaksei nga Bjellorusia

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja