Loading...

shape shape shape shape

Leeds Beckett University

Leeds Beckett University

Rreth këtij institucioni

Leeds Beckett University

Nje nga ambjentet me mikepritese dhe te dashura per studentet e huaj eshte dhe Leeds Beckett University ku gjithashtu si dhe qyteti ku ndodhet karakteristike eshte mikepritja dhe disponibiliteti per te gjithe vizitoret e te gjithe studentet internacional. Nje nga universitetet me me emer ne pjesen veriore te Mbreterise se Bashkuar, Leeds Beckett University eshte nje nga Top destinacionet akademike per te gjithe qe duan te fokusohen 100% ne studimet e tyre. 

 • 93.6% te te diplomuareve prej Leeds Beckett University arrijne te gjejne nje pune prestigjioze brenda 6 muajsh pas diplomimi sipas "Destination of Leavers from Higher Education Survey"
 • Nje nga Top 10 universitetet me programet me te mira mbi Sports Science dhe Hospitality.
 • Universiteti i pare i akredituar dhe njohur nga "Institute of Travel & Tourism" si Qendra e Ekselences per programet mbi turizmin.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

 1. Inxhinieri
 2. Ekonomi
 3. Marketing
 4. Design
 5. Juridik
 6. Komunikim
 7. Turizem
 8. Etj.

"Ne fillim ka qene mjaft e veshtire per mua te ambjentohem me degen dhe me anglishten por fale ndihmes prej stafit te universitetit dhe pedagogeve cdo gje u be shume e thjeshte per mua. Qe prej asaj kohe gjithcka ka qene teper e thjeshte per mua dhe tashme ndihem si ne shtepine time"-Jensen nga Malajzia

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja