Loading...

shape shape shape shape

New Partners Alert!

New Partners Alert!

StudyCare ka mbi 300 universitete partnere në të gjithë botën dhe është gjithmonë në kërkim të universiteteve më të mira për sudentët shqiptarë. Së fundmi, listës së partneriteteve i janë shtuar 3 universitete të mirënjohura:

• University of Greenwich
• Duke University
• Elon University

Më shumë partnerë do ti shtohen listës së shpejti.

*Shërbimet tona janë gjithmonë falas!
 

Për më shumë informacion na kontakoni:
info@studycare.al
+355 674039139

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja