Loading...

shape shape shape shape

Pace University NYC: Presentation Day

5 shkurt 2021

Data e eventit

17:00

Koha e eventit

18:00

Koha e përfundimit të eventit
Pace University NYC: Presentation Day

Pace University ndodhet në një vend të mrekullueshëm duke ju dhënë mundësi të shumta praktike, pikërisht në zemër të New York City. Pace është i lidhur mirë me punëdhënësit me emër të madh të qytetit dhe ofron mundësi të pafundme për karrierë ndërkombëtare për studentët.

-Pace është pjesë e Top 200 e Universiteteve më të mira në USA.

-Pace i ofron 13,000 studentëve të saj përgatitje të jashtëzakonshme akademike.

-Mundësi të shumta të praktikës dhe lidhje me mbi 650 kompani në mbarë botën.

-Kampuset e universitetit në Manhattan dhe Westchester ofrojnë mjediset ideale për studentët që të punojnë drejt ambicieve të tyre dhe të aspirojnë për karrierë të jashtëzakonshme.

Gjatë seminarit me përfaqësuesen e Pace University do të keni mundësi të mësoni më shumë mbi këtë universitet, kriteret e pranimit si dhe të informoheni mbi çdo pyetje rreth degëve të ofruara, tarifat dhe bursat, si dhe procesin e aplikimit. 

Pjesëmarrja është pa pagesë.

Për çdo pyetje na kontaktoni.

+355674039139

info@studycare.al

Vendndodhja e eventit

{"lat":"","long":""}
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja