Loading...

shape shape shape shape

Përfaqësuesi i Top Universiteteve në UK dhe USA vjen në Tiranë!

Rezidenca Ivanaj

Vendndodhja e eventit

4 nëntor 2021

Data e eventit

14:00

Koha e eventit

17:00

Koha e përfundimit të eventit
Përfaqësuesi i Top Universiteteve në UK dhe USA vjen në Tiranë!

Z. Andrew Marriott do të mbajë një seancë të hapur konsulencë për të gjithë studentët e interesuar nga ora 14:00 - 17:00 në ambjentet e StudyCare.

 Universitetet që do të prezantohen janë:

 • City, University of London
 • Queen Mary University of London
 • University of Birmingham
 • University of Brighton
 • University of Bristol
 • University of Essex
 • University of Glasgow
 • University of Liverpool
 • University of Nottingham
 • University of Westminster
 • University of York
 • UWE Bristol
 • Pace University
 • Arizona State University etj

Duke qënë se datat e aplikimeve për sezonin shkollor Janar 2022 po shkojnë drejt fundit, kjo është një mundësi shumë e mirë për të gjithë ata studentë që janë të interesuar për të studiuar në Mbretërine e Bashkuar dhe Amerikë dhe akoma nuk kanë marrë një vendim apo nuk kanë gjetur opsionin e duhur. Po ashtu studentët e interesuar për vitin shkollor Shtator 2022 kanë mundësinë të vlerësojnë opsionet dhe të fillojnë procesin e aplikimit pa humbur kohë. Ju mund te aplikoni dhe direkt gjate eventit me vetëm pasaportën dhe listën e notave të 3 viteve te fundit (të përkthyer dhe noterizuar) duke përfituar kështu edhe nga bursat që universitetet ofrojnë.

Elio Leka, një nga studentët që ka aplikuar nëpërmjet StudyCare, në një nga programet e ofruara nga këto universitete është shprehur:

I did a Foundation Certificate at University of Brighton International College to progress at the University of Brighton to study Software Engineering.
My country is really different from the UK, but you get used to it here and now I feel like I’m home because I have good friends and the university supports us with everything.
The people here are really nice. For example, yesterday I was supposed to meet my friend at his place but didn’t know where it was and I asked a lady on the street and she really helped me, she was really nice.
In Brighton there are many things to visit like the Pavilion and the Brighton Pier. When I went for the first time to the Brighton Pier I was really excited because it felt like being at sea. The pier is very big and if you take a picture the view there is amazing.
Give yourself time to make friends and focus on studying. You can always join activities, sometimes the College recommends to you to join some activities, so also in that regard they’re still supporting you.

 

Adresa: Rezidenca Ivanaj, kati 4, hyrja 31, Tiranë

Ju mirëpresim!
StudyCare

Orari: 14:00 - 17:00

Vendndodhja e eventit

{"lat":"","long":""}
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja