Loading...

shape shape shape shape

Rruga juaj drejt Universitetit të Cambridge - St Andrews College

10 shkurt 2021

Data e eventit

10:00

Koha e eventit

19:00

Koha e përfundimit të eventit
Rruga juaj drejt Universitetit të Cambridge - St Andrews College

Adresa: Rruga Perlat Rexhepi, Rezidenca Ivanaj, kati 4, hyrja 31, Tiranë
Data: 10 Shkurt 2021
Orari: Caktoni takimin tuaj individual gjate datës 10 Shkurt 2021

Përfaqësuesja e St Andrews Colleges me kampus në Cambridge do të mbajë seanca konsulence individuale për studentët dhe prindërit e interesuar në gjimnazet prestigjoze Angleze. Gjithashtu Znj. Vicky do t'ju prezantoj dhe me bursat deri ne 75% të ofruara vetëm për studentët Shqiptar.

Znj. Vicky përfaqëson kolegjin e St Andrews për më shumë se 7 vite dhe mban pozicionin e "student advisor" për studentët internacional. Pra, për çdo student i cili zgjedh ti bashkohet kolegjit ajo do të jetë personi kryesori i kontaktit mbi çdo problem apo paqartësi qe do të hasni.

Kolegji i St Andrews gëzon një reputacion ekselent për shkak të rezultatevee të treguar ndër vite nga studentët. Universitetet ku ata pranohen në përfundim të kolegjit janë: University of Cambridge (studente Shqiptare), University of Oxford, Imperial College London, LSE, UCL, University of Bristol, etj.

Në kolegj do të gjeni nacionalitete nga më të ndryshmet, gjë që e bën eksperiencën tuaj studentore të paharruar. Studentët jetojnë në konvikt në kushte ekselente ku brennda në dhomë do të keni kuzhinën dhe banjën tuaj personale.

Për më shumë informacion ju ftojmë te caktoni takimin tuaj përgjatë datës 10 Shkurt me përfaqësuesen e kolegjit.

Vendndodhja e eventit

{"lat":"","long":""}
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja