Loading...

shape shape shape shape

Sabancı University

Sabancı University

Rreth këtij institucioni

Sabanci University

Kampusi i Sabanci Uiversity ndodhet ne Stamboll, i vecuar nga jeta e trazuar e qytetit, por njekohesisht ofron gjithcka per cfare studentet kane nevoje ne jeten e tyre te perditshme. Ai njihet nderkombetarisht si nje nga universitetet me inovative dhe me hulumtues te Turqise. Ne ambjentet e ketij universiteti do te mund te gjeni ambjente laboratorike per te gjithe programet e studimit. 

Universiteti rankohet si:

  • Top 400 universitetet me te mira ne bote per 2019;
  • #43 universitetet e reja;
  •  Top 15 universitetet e vogla me te mira ne bote;

Aty do te mund te studioni per dege si:

  • Computer science
  • Electrical & Electronic Engineering
  • Mechanical & Aerospace Engineering
  • Mathematics & Statistics
  • Chemistry
  • International Relations
  • Visual Arts and Visual Communication Design etj.

E dashuroj kete universitet. Edhe gjate studimeve te mia Bachelor, kam kaq shume mundesi te behem pjese e projekteve te medha e te rendesishme -  Sara

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja