Loading...

shape shape shape shape

Seminar: New York Film Academy

17 shkurt 2021

Data e eventit

17:00

Koha e eventit

18:00

Koha e përfundimit të eventit
Seminar: New York Film Academy

New York Film Academy (NYFA) u themelua mbi filozofinë se "të mësosh duke bërë" e kombinuar me praktikat më të mira të industrisë është më e vlefshme sesa vitet e studimit teorik për kineastët dhe aktorët.

 Ky model arsimor u lejon studentëve të arrijnë më shumë në më pak kohë sesa në të gjitha shkollat e tjera të filmit ose aktrimit në botë.

NYFA tashme ka kampuse ne New York City, Los Angeles, South Beach ne Miami, ne Sydney dhe Gold Coast si dhe programe nje vjecare me kampus ne Florence. 

Shume emra te njohur ku mund te permendim Martin Scorsese, Al Pacino, Robert Downey Jr., Jamie Foxx, Jodie Foster, etj, kane zgjedhur New York Film Academy per te mbajtur seminare te ndryshme mbi fushat perkatese.

Disa nga programet qe mund te studioni jane: 

  • Filmmaking
  • Acting for Film
  • Screenwriting
  • Producing
  • Photography
  • Illustration
  • 3D Animation & Visual Arts
  • Game Design
  • Musical Theatre & Film

Gjithashtu universiteti ofron programe per femije dhe adoleshent ne formen e kampeve verore. 

*Direct Entry Available*

Gjatë seminarit me përfaqësuesen e NYFA do të keni mundësi të mësoni më shumë mbi këtë universitet, kriteret e pranimit si dhe të informoheni mbi çdo pyetje rreth degëve të ofruara, tarifat dhe bursat, si dhe procesin e aplikimit. 

Pjesëmarrja është pa pagesë.

Për çdo pyetje na kontaktoni.

+355674039139

info@studycare.al

Vendndodhja e eventit

{"lat":"","long":""}
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja