Loading...

shape shape shape shape

Seminar: Studio në Kanada!

9 mars 2021

Data e eventit

17:30

Koha e eventit

18:30

Koha e përfundimit të eventit
Seminar: Studio në Kanada!

Universiteti i Windsor është një universitet publik gjithëpërfshirës dhe kërkimor në Windsor, Ontario, Kanada, me më shumë se 16,000 studentë të regjistruar në një gamë të gjerë të programeve universitare dhe pasuniversitare, ku përfshihen:

-Ligji

-Biznesi

-Inxhinieri

-Shkenca

-Arsimi

-Infermieria

-Punë sociale etj.

Universiteti i Windsor ndodhet pranë pikës kufitare më të famshme ndërkombëtarë pranë Amerikës së Veriut dhe shikon në një nga frontet më të bukura të Kanadasë në lumin Detroit. Windsor është gjithashtu qyteti më jugor i Kanadasë dhe ka motin më tē mirë në vend.

Kjo vendndodhje flet për forcën e Windsor si një institucion i orientuar ndërkombëtarisht, me shumë disiplina që në mënyrë aktive mundësojnë një larmi të gjerë studentësh, pedagogësh dhe stafi.

Gjatë seminarit me përfaqësuesin e Winsdor do të keni mundësi të mësoni më shumë mbi këtë universitet, kriteret e pranimit si dhe të informoheni mbi çdo pyetje rreth degëve të ofruara, tarifat dhe bursat, si dhe procesin e aplikimit. 

Pjesëmarrja është pa pagesë.

Për çdo pyetje na kontaktoni.

+355674039139

info@studycare.al

Vendndodhja e eventit

{"lat":"","long":""}
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja