Loading...

shape shape shape shape

Seminar: The University of Europe for Applied Sciences

12 shkurt 2021

Data e eventit

17:00

Koha e eventit

18:00

Koha e përfundimit të eventit
Seminar: The University of Europe for Applied Sciences

UE ofron kampus në 3 qytete të Gjermanisë si dhe facilitete të përkryera për studentët internacional.

Pse duhet të zgjidhni The University of Europe for Applied Sciences?

• Programe me kërkesë të lartë pune në degë Digital Design dhe Business. 

• Ndodhet në Berlin, Hamburg dhe Iserlohn

• Renditet në Top 10 e universiteteve të Biznesit

• Ofron programe studimi në Anglisht ose në Gjermanisht

• Është i akredituar ngna shteti Gjerman (FIBAA)

• Diplomat njihen në mbarë botën

• Ofrohet një semester internship për studentët e UE

• 93% e të diplomuarve kanë gjetur punë brenda vitit

 

Për tu informuar më gjerësisht ju mirëpresim në seminarin virtual të datës 12 Shkurt me përfaqësuesin e universitit UE.

Na kontaktoni për më tepër informacion:

info@studycare.al

+355674039139

Vendndodhja e eventit

{"lat":"","long":""}
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja