Loading...

shape shape shape shape

St Andrews & Dukes Education comes to Tirana!

Rruga Perlat Rexhepi

Vendndodhja e eventit

11 tetor 2021

Data e eventit

12:00

Koha e eventit

17:00

Koha e përfundimit të eventit
St Andrews & Dukes Education comes to Tirana!

Adresa: Rruga Perlat Rexhepi, Rezidenca Ivanaj, kati 4, hyrja 31, Tiranë
Data: 10 Shkurt 2021
Orari: Caktoni takimin tuaj individual gjate datës 11 Tetor 2021

Përfaqësuesja e Dukes Education dhe St Andrews Colleges me kampus në Cambridge do të mbajë seanca konsulence individuale për studentët dhe prindërit e interesuar për gjimnazet prestigjoze Angleze. Gjithashtu Znj. Henrietta do t'ju prezantoj dhe me bursat që do të ofrohen vetëm për studentët Shqiptarë.

Znj. Henrietta përfaqëson grupin e Kolegjeve Dukes Education dhe specifikisht kolegjin e St Andrews për më shumë se 7 vite dhe mban pozicionin e "Group Director Marketing and Admissions" për studentët internacionalë.

Kolegji i St Andrews gëzon një reputacion ekselent për shkak të rezultateve të treguara ndër vite nga studentët. Universitetet ku ata pranohen në përfundim të kolegjit janë: University of Cambridge, University of Oxford, Imperial College London, LSE, UCL, University of Bristol, etj.

Në kolegj do të gjeni nacionalitete nga më të ndryshmet, gjë që e bën eksperiencën tuaj studentore të paharruar.

Për më shumë informacion ju ftojmë te caktoni takimin tuaj përgjatë datës 11 Tetor me përfaqësuesen e kolegjit.

Vendndodhja e eventit

{"lat":"","long":""}
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja