Loading...

shape shape shape shape

Study in Manchester!

25 mars 2021

Data e eventit

17:30

Koha e eventit

18:30

Koha e përfundimit të eventit
Study in Manchester!

Një universitet modern me studente nga e gjithë bota, Manchester Metropolitan University i dedikohet punësimit tuaj, pavaresisht nga profesioni qe keni zgjedhur. Aty do të pergatiteni për vendin e punës duke zhvilluar aftësitë tuaja industriale. Nder te tjera, MMU rankohet: -Top 20 ne UK ne 14 fusha studimi; -Top 200 Universitetet e reja; -Nje nder universitetet me te medha ne UK, me me shume se 38.000 studente; -Vete Manchester eshte nje nder Top 10 qytetet me emocionuese ne bote; Disa nga deget e programit Bachelor qe mund te studioni ne MMU jane: 1)Accounting and Finance 2)Social Work 3)Design 4)Business Management 5)Hospitality Managemet 6)Marketing 7)SoftwareEngineering etj. Me 25 Mars në 17:30, studentja jonë në universitetin e Manchester Metropolitan University do të mbajë një seminar informues mbi mundësitë e shkollimit dhe kushtet për studentet internacional në qytetin e Manchesterit. Për çdo pyetje na kontaktoni. +355674039139 info@studycare.al

Vendndodhja e eventit

{"lat":"","long":""}
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja