Loading...

shape shape shape shape

Takim me prindër!

Rruga Vaso Pasha

Vendndodhja e eventit

14 prill 2021

Data e eventit

10:00

Koha e eventit

19:00

Koha e përfundimit të eventit
Takim me prindër!

StudyCare është një zyrë konsulence me mbi 4 vite eksperiencë në tregun shqiptar dhe mbi 20 vite në botë, e cila i vjen në ndihmë çdo studenti të interesuar për të studiuar jashtë.

Ne kemi partneritet me mbi 200 universitete dhe kolegje në vende si Amerika, Anglia dhe Europa. 

Në datën 14 Prill do të jetë i ftuar Z. Anar Syfaddin për t'ju informuar mbi çdo pyetje rreth kolegjeve apo universiteteve tona partnere.
Gjatë ktij takimi do të keni mundësinë të informoheni mbi: 
- Opsionin e duhur për fëmijët tuaj
- Përgatitjen e dokumentave
- Procesin e aplikimit
- Procesin e vizës
si dhe çdo informacion që mund t'ju nevojitet paraprakisht për të marrë vendimin e duhur mbi të ardhmen e fëmijës tuaj.

Ju lutem na kontaktoni për të rezervuar takimin tuaj:
+355674039139 (WhatsApp)
info@studycare.al

** Maskat janë të detyrueshme.

Adresa: Rruga Vaso Pasha, Rezidenca Ivanaj, kati 4, hyrja 31, Tiranë

Ju mirëpresim!
StudyCare

Vendndodhja e eventit

{"lat":"","long":""}
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja