Loading...

shape shape shape shape

Trinity College Dublin

Trinity College Dublin

Rreth këtij institucioni

Trinity College Dublin

Trinity College Dublin, universiteti kryesor i Irlandës, ka frymëzuar breza studentësh për më shumë se 400 vjet. Bashkohuni me 18,000 studentë e TCD universitarë dhe pasuniversitar dhe punoni me disa nga profesorët më me ndikim dhe me reputacion në fushën e tyre.

• Trinity renditet i pari në Irlandë dhe në vendin e 108-të në botë. Trinity gjithashtu renditet në 100 vendet e para në 20 lëndë, globalisht.

• Trinity renditet në vendin e 92-të në botë për Punësimin e të Diplomuarve dhe është angazhuar të përgatisë studentët për sfidat gjithnjë e në ndryshim të vendit të punës të shekullit 21.

Studentët e TCD marrin arsim të klasit botëror në një mjedis bashkëpunimi të përqendruar në kërkime dhe kanë mundësinë për të punuar me udhëheqës globalë në fushën e tyre.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja