Loading...

shape shape shape shape

UMASS Boston - filloni studimet tani!

22 janar 2021

Data e eventit

17:00

Koha e eventit

18:00

Koha e përfundimit të eventit
UMASS Boston - filloni studimet tani!

UMass  Boston, i vendosur në nje nga  qytetet më të preferuar nga studentët, është universiteti që ndërthur burimet e pafundme kërkimore dhe aksesin në një institucion publik.  
Ai është pjesë e Tier 1 National Universities dhe shquhet si një nga universitetet me më shumë diversitet.

Programi “AC Live” ofron një super mundësi për studentët internacionalë të cilët nuk e kanë marrë akoma diplomën apo janë akoma në gjimnaz dhe nuk duan të humbasin kohë. Nëpërmjet këtij programi mund të filloni studimet online  në këtë universitet dhe të transferoheni në kampus semestrin tjetër.
Në këtë mënyrë nuk humbisni aspak kohë për të vazhduar studimet Bachelor dhe kurseni para për akomodimin.

Gjatë seminarit me përfaqësuesin e UMass Boston do të keni mundësi të mësoni më shumë mbi këtë program, kriteret e pranimit si dhe të informoheni mbi çdo pyetje rreth studimeve në Amerikë, degët e ofruara, tarifat dhe bursat, si dhe procesin e aplikimit. 

Pjesëmarrja është pa pagesë.

Për çdo pyetje na kontaktoni.

+355674039139

info@studycare.al

Vendndodhja e eventit

{"lat":"","long":""}
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja