Loading...

shape shape shape shape

University College Dublin

University College Dublin

Rreth këtij institucioni

University College Dublin

University College Dublin

Nje nga pak universitetet te vendosur ne Irlande, University College Dublin eshte nje nga mundesite me te mira per cdo student i cili deshiron menyren e mesimdhenies dhe te jeteses te Mbreterise se Bashkuar por me tarifa me te ulta dhe nje perqasje krejt ndryshe ndaj studenteve. Irlandezet njihen si nje nga popujt me mikprites ne Europe gje qe transmetohet dhe te universitetet te cilat jane shume te ngrohta dhe te hapura ndaj studenteve internacional.

  • I vendosur ne nje nga Top 40 qytetet studentore me te mira ne bote.
  • I renditur ne Top 150 universitetet me te mira ne bote sipas "QS World University Rankings 2018".
  • Fakulteti i Biznesit ne kete universitet eshte nje nga vetem 86 Fakultete ne bote i cili gezon akreditime nga 3 institucione te rendesishme si: AACSB, EQUIS dhe AMBA.

Studioni programe te ndryshme Bachelor si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Mendoj se studentet duhet te marrin parasysh se tarifat ne Irlande jane shume me te ulta se ne Mbreterine e Bashkuar dhe se ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes, kur ne te njejten kohe niveli i edukimit eshte i njejte dhe ne shume raste me cilesor."-Narek nga Rusia.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja