Loading...

shape shape shape shape

University of Adelaide

University of Adelaide

Rreth këtij institucioni

University of Adelaide

University of Adelaide eshte nje anetar i elitarit Australian "Group of Eight" dhe njihet standartet ekselente te mesimdhenies dhe hulumtimit. Do te mund te perjetoni jetesen ne Adelaide, dhe do keni akses ne ambjentet dhe burimet e jashtezakonshme te universitetit. 

  • University of Adelaide eshte vazhdimisht i rankuar ne Top 1% e universiteteve me te mira ne bote;
  • Ai renditet i 78-ti ne bote per Mjekesi dhe Farmaci;
  • Gjithashtu renditetet ne vend te 102 ne bote per Engineering;

Programet kryesore te studimit ne University of Adelaide jane si me poshte:

 

  • Arts
  • Engineering
  • Computer Science
  • Mathematical Science
  • Health Sciences
  • Social Sciences 

Jam shume mirenjohes per suportin qe kam marre nga kolegji, sidomos ne gjuhen angleze dhe ne lenden e Fizikes. Vendi im i preferuar per te studiuar eshte University of Adelaide Hub per shkak te ambjenteve moderne dhe atmosferes inspirues - Yang nga Kina.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja