Loading...

shape shape shape shape

University of Brighton

University of Brighton

Rreth këtij institucioni

University of Brighton

Universiteti i Brighton është i shkëlqyer në reputacionin e tij në mësimdhënie cilësore, mbështetje të jashtëzakonshme të studentëve dhe mësimdhënie të orientuar drejt karrierës. Mësimi në lidhje me punën dhe punësimi i lejojnë studentët të zbatojnë njohuritë në praktikë dhe të marrin përvojë të dorës së parë nga skenarët e botës reale.
Brighton është në 10 qytetet më të mira studentore në Mbretërinë e Bashkuar dhe në 100 më të mirat në mbarë botën, sipas renditjes së QS.

Pse Brighton?

 • 92.6% shkalle punesimi te studenteve te diplomuar.
 • Universitet lider ne Art, Fashion dhe Arkitekture.
 • Kontakt me mbi 1.800 biznese vendase dhe internacionale.
 • Studente dhe staf nga mbi 150 vende te ndryshme.

Disa nga programet qe mund te studioni ne Brighton University:

 • Architecture 
 • Chemistry 
 • Civil Engineering
 • Education 
 • Fashion and Textiles 
 • Hospitality, Leisure and Tourism 
 • Marketing 
 • Medicine
 • Pharmacy and Pharmacology 
 • Physiotherapy 
 • Sports Science

Do jua rekomandoja University of Brighton te gjithe studenteve internacionale, eshte nje perfekt per te studiuar Art dhe Dizajn. Ketu ka disa njerez vertet kreative dhe te gjithe duan realisht te te ndihmojne. - Felix nga Kina.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja