Loading...

shape shape shape shape

University of East Anglia

University of East Anglia

Rreth këtij institucioni

University of East Anglia

Me nje reputacion boteror per ekselence ne mesimdhenie dhe hulumtim, University of East Anglia ju ofron potencialin per te arritur ambiciet tuaja akademike. Bashkohu me mbi 3.500 studente internacionale nga 100 shtete te botes, teksa fillon nje pervoje te pabesueshme akademike, sociale dhe kulturore ne UK.

Disa nga arsyet kryesore per te zgjedhur UEA:

 • Top 200 universitetet me te mira ne bote;
 • I 12-i ne UK; 
 • TEF Gold per cilesine e mesimdhenies;
 • Top 5 universiteteve ne UK per student satisfaction;
 • Universiteti me ambjentet me te mira te kampusit ne UK;

Aty do te mund te studioni:

 • Business
 • Economics
 • Huamnities and Law
 • Pharmacy
 • Physical Science
 • Social Sciences etj.

Kam bere shume miq nga shtete te ndryshme. Kam kujtime te paharrueshme nga UEA. Do keshilloja cdokend qe do te jete i suksesshem ne jete, ta nise rrugetimin e tij nga UEA.  - Ardalan. 

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja