Loading...

shape shape shape shape

University of Exeter

University of Exeter

Rreth këtij institucioni

University of Exeter

Po kerkoni per nje universitet me rankime te mira, ne nje qytet te vogel dhe miqesor?

Atehere University of Exeter eshte i duhuri per ju.

Një Universitet i Russell Group dhe i numëruar në mesin e 15 universiteteve më të mira të Mbretërisë së Bashkuar në renditjen botërore (The Guardian, Complete University Guide, QS 2022), Universiteti i Exeter ka ndërtuar një trashëgimi arsimore të pakrahasueshme. Mendja e tij kërkimore, objektet arsimore, mundësitë rekreative dhe historia e punës sociale dhe aktivizmit ka transformuar kampusin, jetën dhe karrierën e studentëve të saj. Një universitet që ka nderuar talentin e liderëve të famshëm të mendimit si JK Rowling, Robert Bolt dhe shumë të tjerë, këtu janë disa arsye për të studiuar në Universitetin e Exeter.

Bashkoju dhe ti mbu 7.800 studenteve internacionale qe kane zgjedhur te studiojne ketu. Pse?

  • Universiteti i 12 me i mire ne Angli;
  • Pjese e Top 150 se universiteteve ne bote;
  • 26 lende te zhvilluara jane ne Top 10 e UK;
  • I vleresuar me "5 Yje" per mesimdhenie, kerkim, punesim, ambjente, inovacion etj.

Ne University of Exeter do te mund te studioni:

  • Accounting and Finance
  • Biomedical Science
  • Finance and Management
  • Mathematics
  • Physical Sciences etj.

Diploma ime me ndihmon te dalloj nga turma. Mesova mbi komunikimin, punen ne grup dhe menaxhimin e kohes ne nje ambjent multinacional , gje qe me ndihmoi shume ne gjetjen e nje vendi pune. - Olena nga Ukraina.

 
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja