Loading...

shape shape shape shape

University of Greenwich

University of Greenwich

Rreth këtij institucioni

University of Greenwich

Greenwich eshte nje vend ku studentet kane nje pervoje te shkelqyer dhe te paharrueshme studentore. Ky universitet bashkon bashkon njerezit me me interes te perbashket per te mesuar gjera te reja, per te zhvilluar aftesite dhe per te permbushjen e potencialeve.

Studentet e Greenwich jane pjese e nje komuniteti te mahnitshem qe manifeston ndryshimin dhe diversitetin, duke perfaqesuar mbi 140 vende te botes. Ju do te takoni njerez me te cilet identifikoheni, mund te krijoni miqesi dhe njohje te te reja profesionale.

Ne jemi gjithashtu një nga pak universitetet e Londrës që ka gjithçka që ju nevojitet në një vend. Hapësira mësimore, sociale, sportive dhe të jetesës janë të gjitha në kampus ose afër.

University of Greenwich ofron programe Bachelor dhe Master ne dege si:

"Studimi ne University of Greenwich ka qene eksperienca me e mire e jetes time. Diversiteti kulturor ketu siguron ambjentin me te mire te studimit, gje qe garanton sukses ne te ardhmen." - Klementina, studente nga StudyCare.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja