Loading...

shape shape shape shape

University of Huddersfield

University of Huddersfield

Rreth këtij institucioni

University of Huddersfield

University of Huddersfield

I vendosur mes qytetesh te rendesishme si Manchester, Leeds dhe Sheffield, University of Huddersfield vec mundesive qe ofron per te gjithe studentet ne Huddersfield, ka krijuar marredhenie me kompani te ndryshme qe operojne ne Manchester dhe Leeds. I cilesuar si nje nder Top 10 Universitetet me te mire ne vend, University of Huddersfield investon gjithmone e me shume ne infrastrukture dhe ne facilitete te cilat te gjitha jane ne funksion te krijimit te liderve te se ardhmes.

  • I renditur si nje nga top 50 Universitetet me cilesore ne vend dhe eventualisht nje nder me te miret ne bote.
  • Programet zhvillohen ne menyre praktike ku studiohet me projekte dhe kontakte me kompani dhe biznese ne menyre qe te gjithe studentet te jene gati per te ardhmen.
  • Mbi 94% te te diplomuarve arrijne te punesohen brenda 6 muajsh pas diplomimi ne degen qe ata kane zgjedhur te studiojne dhe jo vetem, sipas "Destination of Leavers Survey".

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj

*Direct Entry Available*

"Huddersfield eshte nje qytet kompakt dhe i paqte cka e kthen ne perfekt per mua. Stafi dhe pedagoget e universitetit kane shume mikeprites dhe te hapur ndaj cdo lloj nevoje qe mund te kem patur gjate studimeve dhe me te vertete e kam shijuar pjesemarrjen ne aktivitetet Fresheners. Jam e bindur se diploma ime nga University of Huddersfield do me ndihmoje ne te ardhmen per te realizuar endrren time te qenit nje financiere e zonja."-Amen nga Nigeria

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja