Loading...

shape shape shape shape

University of Liverpool

University of Liverpool

Rreth këtij institucioni

University of Liverpool

Universiteti i Liverpool eshte nje universitet publik, pjese e Russell Group. Ai eshte i vendosur ne nje qytet me diversitet dhe shume miqesor sic eshte Liverpool, gje qe e ben dhe me interesant studimin dhe qendrimin atje. 

Nëntë fitues të çmimit Nobel janë në mesin e të diplomuarve. Universiteti ofron më shumë se 230 programe në 103 lëndë.

Arsyet kryesore per te zgjedhur kete universitet:
• Eshte i renditur ne Top 16 e universiteteve ne UK
• Eshte shume i frekuentuar nga studente vendas dhe te huaj, ku vlen per tu permendur se ne kete universitet studiojne 8000 studente internacionale nga 130 vende te ndryshme te botes.
• Sipas "High Fliers Research 2022", University of Liverpool eshte nje nder 25 universitetet qe terheqin me shume punedhenesit te punesojne te diplomuarit nga ky universitet.

Universiteti ofron nje mori programesh Bachelor dhe Master, ku nder me kryesoret jane:

  • Accounting and Finance
  • Aeronautical and Manufacturing Engineering
  • Anatomy and Physiology
  • Architecture
  • Business and Management
  • Chemistry
  • General Engineering
  • Physics
  • Physiotherapy
  • Veterinary Science
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja