Loading...

shape shape shape shape

University of Western Australia

University of Western Australia

Rreth këtij institucioni

University of Western Australia

University of Western Australia

Me vendndodhje ne Perth, Australi, University of Western Australia vjen per te gjithe studentet shqiptar tashme vetem nepermjet StudyCare. Te gjithe qe deshirojne te studiojne ne Australi, University of Western Australia eshte nje nga zgjedhjet me te mira qe mund te beni. Tashme me kuota me te larta per studentet internacional dhe akoma me shume studente shqiptar jane te mikpritur ne kete universitet.

  • Anetare e grupit te 8 universiteteve me te mira ne Australi sic quhen ndryshe Group of Eight.
  • E fokusuar gjeresisht ne pranimin e studenteve internacional.
  • Nje universitet i bazuar ne kerkime shkencore dhe cdo gje qe mund te ndihmoje studentetet te jene gati per te ardhmen.

Studioni programe te ndryshme Bachelor si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Koha qe kalova ne kete universitet ishte periudha me e bukur e jetes time. Do ja rekomandoja gjithkujt te zgjedhe si pike startuese te karrieres University of Western Australia."-Martin nga Hong Kong

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja