Loading...

shape shape shape shape

Aston University

Aston University

About This Institution

Aston University

Aston ka reputacion shume te mire, mbi te gjitha per cilesine e mesimdhenies. Ndodhet ne qytetin e madh dhe te bukur te Birmingham dhe eshte nje nga shkollat me te mira te biznesit, me lidhje te forta me industrine, gje qe e ben diplomen tuaj akoma me te vlefshme dhe rrit probabilitetin e punesimit.

Disa nga arsyet kryesore per te zgjedhur Aston University:

 • Gold Award per mesimdhenie
 • Shkolle lider ne fushen e biznesit
 • Studente nga 130 nacionalitete
 • Lokacion perfekt
 • Pranim i garantuar

Disa nga programet kryesore qe mund te studioni ne Aston:

 • Accounting and Finance
 • Business Studies 
 • Electrical and Electronic Engineering 
 • Marketing 
 • Mechanical Engineering 
 • Psychology

"Studimi ne Aston University ka qene eksperienca me e mire e jetes time. Diversiteti kulturor ketu siguron ambjentin me te mire te studimit, gje qe garanton sukses ne te ardhmen." - Amika

bg

Contact us for all your questions