Loading...

shape shape shape shape

Aston University

Aston University

Rreth këtij institucioni

Aston University

Aston ka reputacion shume te mire, mbi te gjitha per cilesine e mesimdhenies. Ndodhet ne qytetin e madh dhe te bukur te Birmingham dhe eshte nje nga shkollat me te mira te biznesit, me lidhje te forta me industrine, gje qe e ben diplomen tuaj akoma me te vlefshme dhe rrit probabilitetin e punesimit.

Në vitin 2021, The Guardian e shpalli Aston Universitetin e Vitit! Nga Biznesi, Sportet, te Juridiku dhe Inxhinieria, Universiteti Aston ofron një sërë programesh Bachelor dhe Master më  të vlerësuara shumë në mbarë botën.

Sunday Times Good University Guide 2022 e rendit Aston në 30-shen më të mirë nga 120 universitetet në Mbretërinë e Bashkuar për përvojën studentore. 

Disa nga arsyet kryesore per te zgjedhur Aston University:

 • Gold Award per mesimdhenie
 • Shkolle biznesi Lider
 • Studente nga 130 nacionalitete
 • Lokacion perfekt
 • Hyrje e garantuar

Disa nga programet kryesore qe mund te studioni ne Aston:

 • Accounting and Finance
 • Business Studies 
 • Electrical and Electronic Engineering 
 • Marketing 
 • Mechanical Engineering 
 • Psychology

"Studimi ne Aston University ka qene eksperienca me e mire e jetes time. Diversiteti kulturor ketu siguron ambjentin me te mire te studimit, gje qe garanton sukses ne te ardhmen." - Gentjana, studente nga StudyCare

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja