Loading...

shape shape shape shape

Bournemouth University

Bournemouth University

About This Institution

Bournemouth University

Nje universitet modern dhe kreativ, mikprites me studentet internacionale, i vendosur ne bregdetin jugor te Anglise. Ky eshte Bournemouth Universty, i cili pervec shkollimit, ju ofron edhe mundesi punesimi te gjithe studenteve te programit Bachelor. 

 • Global University me studente nga 125 shtete.
 • I rankuar ne Top 200 e universiteteve te reja ne bote.
 • I rankuar si universiteti i 2 per nga mesimdhenia ne UK
 • Pranim i garantuar 

Disa nga programet qe mund te studioni ne kete universitet jane:

  • Archaeology 
  • Art and Design 
  • Business and Management  
  • Communication and Media Studies 
  • Forensic Science 
  • Hospitality, Event Management and Tourism 
  • Sociology etj.              

"Zgjodha Bournemouth pasi eshte nje nder shkollat me te mira ne fushen e Turizmit. Universiteti ka nje atmosfere shume te kendshme per studim, nuk eshte as i mbipopulluar dhe as shume i zhurmshem; me ndihmon te fokusohem tek studimi" - Anelia 

bg

Contact us for all your questions