Loading...

shape shape shape shape

Bournemouth University

Bournemouth University

Rreth këtij institucioni

Bournemouth University

Nje universitet modern dhe kreativ, mikprites me studentet internacionale, i vendosur ne bregdetin jugor te Anglise, ky eshte Bournemouth Universty, i cili pervec shkollimit, ju ofron edhe mundesi punesimi te gjithe studenteve te programit Bachelor. 

Diplomat e Universitetit Bournemouth (BU) janë të akredituara nga 29 organe të ndryshme profesionale, duke përfshirë disa nga emrat më të mëdhenj në industri. Ata ndërthurin arsimin, praktikën profesionale dhe kërkimin në gjithçka që bëjnë.

Studimi në Universitetin Bournemouth do t'ju japë mundësinë për tu punësuar në disa nga karrierat më interesante, të tilla si Computer Animation & Visual Effects, Media Production & Communication, Forensic & Archaeology, Sports & Events Management, History, International Business and Management.

Disa nga programet qe mund te studioni ne kete universitet jane:

  • Archaeology 
  • Art and Design 
  • Business and Management  
  • Communication and Media Studies 
  • Forensic Science 
  • Hospitality, Event Management and Tourism 
  • Sociology etj.              

"Zgjodha Bournemouth pasi eshte nje nder shkollat me te mira ne fushen e International Management. Universiteti ka nje atmosfere shume te kendshme sociale dhe akademike" - Mirela, studente nga StudyCare 

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja