Loading...

shape shape shape shape

Royal Holloway, University of London

Royal Holloway, University of London

About This Institution

Royal Holloway, University of London

Royal Holloway, University of London

 Royal Holloway, University of London rankohet ne Top 25 Universitetet me te mira ne UK. Cdo student trajtohet si nje pjesetar i familjes nga stafi dhe pedagoget e ketij universiteti ku e gjitha kjo e ben nje student te performoje shume me mire gjate programit te studimit e gjithashtu te jete me i vetedijshem mbi studimet.

  • I renditur si nje nga 25 universitetet me te mira ne rang kombetar sipas "Times Higher Education World University Rankings 2022".
  • I listuar ne listen e "Times Higher Education World University Rankings 2022" te Top 50 Universitetet me qasjen me te mire ndaj studenteve internacional. 
  • Me nje nga kampuset me te sigurta dhe me te medha ne Londer, Royal Holloway University of London eshte zgjedhja e duhur per cdo student.

Studioni programe te ndryshme Bachelor si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Stili i mesimdhenis ketu eshte shume gjitheperfshirese. Mund te dallohet qe pedagoget me te vertete e dine temen qe po shpjegojne dhe jane ne gjendje te te motivojne per te studiuar gjithmone e me shume. Kjo situate te shtyne qe te besh gjithmone e me mire ne provime dhe projekte e te lexosh gjithmone e me shume."-Karolina nga Rusia.

bg

Contact us for all your questions