Loading...

shape shape shape shape

University of Leeds

University of Leeds

About This Institution

University of Leeds

University of Leeds

Pjese e Russell Group, Leeds eshte universiteti i 35 ne bote me internacional sipas "Times Higher Education 2021"

  • E renditur ne Top 10 UK Universities dhe ne Top 100 Universitetet me te mira ne bote respektivisht sipas "QS World University Rankings 2021" 
  • Anetare e Russell Group Universities cka do te thote se fondet jane shume te larta per cdo kerkim shkencor. 
  • E renditur si nje nga 10 universitetet me te mira per kerkime shkencore sipas "Research Excellence Framework".

Studioni programe te ndryshme Bachelor si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj

"Ka aq shume gjera per te bere ne Leeds saqe dhe pas dy vitesh qendrim ketu akoma ka vende te reja per te zbuluar dhe per te pare. Kur te shkoj ne shtepi dua te kthehem serish ne Leeds dhe kaq shume rendesi dhe vend ka Leeds te une."-Ivy nga Kenia.

bg

Contact us for all your questions