Loading...

shape shape shape shape

University of Leeds

University of Leeds

Rreth këtij institucioni

University of Leeds

University of Leeds

Nje nga universitetet me me emer ne pjesen veriore te Mbreterise se Bashkuar, University of Leeds eshte nje nga Top destinacionet akademike per te gjithe qe duan te fokusohen 100% ne studimet e tyre. 

  • E renditur ne Top 10 UK Universities dhe ne Top 100 Universitetet me te mira ne bote respektivisht sipas "Guardian University Guide 2022" dhe "QS World Rankings 2022".
  • Anetare e Russell Group Universities cka do te thote se fondet jane shume te larta per cdo kerkim shkencor. 
  • E renditur si nje nga 10 universitetet me te mira per kerkime shkencore sipas "Research Excellence Framework".

Studioni programe te ndryshme Bachelor si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj

"Ka aq shume gjera per te bere ne Leeds saqe dhe pas dy vitesh qendrim ketu akoma ka vende te reja per te zbuluar dhe per te pare. Kur te shkoj ne shtepi dua te kthehem serish ne Leeds dhe kaq shume rendesi dhe vend ka Leeds te une."-Ivy nga Kenia.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja