Loading...

shape shape shape shape

Blog

Aplikoni tani per te filluar studimet ne Mars!
icon

14 mars 2022

Aplikoni tani per te filluar studimet ne Mars!

Filloni studimet ne Angli ne Mars, pa patur nevojen e IELTS UKVI! 

Read More
Bursa nga Top Universitetet ne SHBA
icon

14 mars 2022

Bursa nga Top Universitetet ne SHBA

Bursat fillojne nga vlera $6,000 deri ne $15,000 ne varesi te universitetit dhe mesatares te studentit.

Read More
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja