Loading...

shape shape shape shape

Blog

Gjërat që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një universitet në SHBA
icon

13 maj 2023

Gjërat që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një universitet në SHBA

Zgjedhja e një prej 4000 kolegjeve dhe universiteteve në Shtetet e Bashkuara mund të duket dërrmuese.

Read More
Përfitimet e Arsimimit Ndërkombëtar
icon

10 maj 2023

Përfitimet e Arsimimit Ndërkombëtar

Mund të mos jetë aq e thjeshtë sa duket në dukje të parë të studiosh jashtë vendit. Lënia e zonës suaj të rehatisë, familjes, miqve dhe shtëpisë mund të jetë sfiduese.

Read More
5 arsye për të shkuar në universitet në Kanada
icon

8 maj 2023

5 arsye për të shkuar në universitet në Kanada

A keni menduar të ndiqni një universitet në Kanada? Studentët ndërkombëtarë kohët e fundit kanë preferuar Kanadanë si një destinacion studimi sepse ofron arsim më të përballueshëm se shumë universitete në Amerikë dhe Evropë.

Read More
A është e vështirë të marrësh një vizë studimi në Mbretërinë e Bashkuar?
icon

4 maj 2023

A është e vështirë të marrësh një vizë studimi në Mbretërinë e Bashkuar?

Nëse jeni student që planifikoni të studioni në një universitet në MB, do t'ju duhet të aplikoni për një vizë studentore.

Read More
A është e vështirë të marrësh një vizë studentore në SHBA?
icon

1 maj 2023

A është e vështirë të marrësh një vizë studentore në SHBA?

Shtetet e Bashkuara janë destinacioni më i popullarizuar për studentët ndërkombëtarë.

Read More
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja