Loading...

shape shape shape shape

Blog

Sistemi i Arsimit Universitar në Holandë
icon

29 prill 2023

Sistemi i Arsimit Universitar në Holandë

Holanda është vendi i parë në Evropë që zbaton sistemin Bachelor/Master dhe ofron programe universitare në gjuhën angleze.

Read More
Gjërat që duhen marrë parasysh në zgjedhjen e një universiteti ndërkombëtar
icon

26 prill 2023

Gjërat që duhen marrë parasysh në zgjedhjen e një universiteti ndërkombëtar

Mundësia për të zgjedhur nga mijëra universitete në mbarë botën është një nga aspektet më emocionuese të vendimit për të studiuar jashtë vendit.

Read More
Kërkesat për të studiuar në Universitet në MB
icon

22 prill 2023

Kërkesat për të studiuar në Universitet në MB

Për të vlerësuar përshtatshmërinë tuaj për programin universitar për të cilin po aplikoni, universitetet kanë kërkesa për pranim.

Read More
Pse duhet të preferoni Gjermaninë për universitet?
icon

16 prill 2023

Pse duhet të preferoni Gjermaninë për universitet?

Mund të jetë e vështirë të vendosni se në cilin vend do të studioni nëse planifikoni të studioni jashtë vendit.

Read More
Gjërat që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një universitet në Gjermani
icon

14 prill 2023

Gjërat që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një universitet në Gjermani

Gjermania është një destinacion shumë popullor për studentët ndërkombëtarë dhe shumë nga universitetet e saj vlerësohen si ndër më të mirët në botë.

Read More
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja