Loading...

shape shape shape shape

Blog

NABA's got talent!
icon

14 mars 2022

NABA's got talent!

NABA, me kampus ne Milano, cdo vit jep mundesine per cdo student te pasionuar mbas dizajnit dhe modes, te konkuroje dhe te perfitoje 40% burse nga tarifa e universitetit. 

Read More
Bursa nga Kolegji Myddelton
icon

14 mars 2022

Bursa nga Kolegji Myddelton

Nje nga kolegjet me te aksesueshme ne komplet Britanine e Madhe eshte dhe Myddelton College.

Read More
Aplikoni tani per te filluar studimet ne Mars!
icon

14 mars 2022

Aplikoni tani per te filluar studimet ne Mars!

Filloni studimet ne Angli ne Mars, pa patur nevojen e IELTS UKVI! 

Read More
Bursa nga Top Universitetet ne SHBA
icon

14 mars 2022

Bursa nga Top Universitetet ne SHBA

Bursat fillojne nga vlera $6,000 deri ne $15,000 ne varesi te universitetit dhe mesatares te studentit.

Read More
bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja