Loading...

shape shape shape shape

Durham University

Durham University

Rreth këtij institucioni

Durham University

Durham University

I vendosur ne nje nga vendet me mikepritese dhe piktoreske ne Angli sic eshte Durham, Durham University eshte nje nder universitetet me me emer dhe me te lakmuar nga studentet vendas dhe ata te huaj. Tashme nepermjet StudyCare, te gjithe studentet shqiptar kane mundesine te studiojne ne nje nga Top Universities ne UK. Me nje perqindje prej 96% te studenteve te cilet punesohen brenda 5 muajsh pas diplomimit ky universitet pergatit lideret e se ardhmes.

  • I renditur ne Top 10 universitetet me te mire te Anglise sipas "Complete University Guide".
  • Anetare e universiteteve prestigjioze te Russell Group Universities.
  • Mbi 90% te programeve te studimit jane te renditura si Top 10 programet me te mira ne rang kombetar sipas " Complete University Guide 2019"

Studioni programe nga me te ndryshmet Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Fillimisht u terhoqa nga renditja e Durham University. Cfare do te thoshte se kualiteti i larte i pedagogeve dhe mesimdhenia ishte e garantuar. Nje tjeter arsye ishte dhe sistemi i ngjashem me Kolegjet ku i gjithe universiteti eshte si nje familje e madhe. Ka aq shume aktivitete te organizuara nga universiteti saqe mundesite per te krijuar njohje te reja eshte e pafundme"-Bei nga Kina.

bg

Na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja