Seminar: Studio në Kanada!

Më 9 Mars ora 17:30 një përfaqësues i University of Windsor, Zt.Peter Petrichev do mbajë një seminar online informues për studentet e StudyCare.

Lexo më shumë

Seminar: EU Business School Q&A

Në datën 23 Mars, ora 17:00, përfaqësuesja e EU Business School, Znj. Katja Misimovic do të mbajë një seminar me pyetje dhe përgjigjje për të gjithë studentët e interesuar.

Lexo më shumë

Seminar: New York Film Academy

Bëhuni pjesë e seminarit virtual me New York Film Academy!

Lexo më shumë

Seminar: The University of Europe for Applied Sciences

Bëhuni pjesë e seminarit virtual mbi The University of Europe for Applied Sciences dhe merrni përgjigjet e çdo pyetje qe mund të keni mbi studimin ne UE si dhe për jetën studentore në Gjermani.

Lexo më shumë

Event with Alumni: Cardiff Sixth Form College

Në datën 11 Shkurt, ora 16:30, ju ftojmë të bëheni pjesë e seminarit me Melania Kovalenko, e diplomuar nga Cardiff Sixth Form, e cila do të ndajë me ju eksperiencën e rrugëtimit të saj në këtë kolegj dhe pas tij.

Lexo më shumë
Rruga Perlat Rexhepi, Rezidenca Ivanaj, kati 4, hyrja 31 (mbi Spar), 1001, Tirana