Study in Holland!

Në datën 13 Prill ju ftojmë pranë zyrave të StudyCare për tu informuar mbi studimet në Hollandë.

Lexo më shumë

Study in Manchester!

Me 25 Mars në 17:30, studentja jonë në universitetin e Manchester Metropolitan University do të mbajë një seminar informues mbi mundësitë e shkollimit dhe kushtet për studentet internacional në qytetin e Manchesterit.
Lexo më shumë

Seminar: EU Business School Q&A

Në datën 23 Mars, ora 17:00, përfaqësuesja e EU Business School, Znj. Katja Misimovic do të mbajë një seminar me pyetje dhe përgjigjje për të gjithë studentët e interesuar.

Lexo më shumë

Seminar: Studio në Kanada!

Më 9 Mars ora 17:30 një përfaqësues i University of Windsor, Zt.Peter Petrichev do mbajë një seminar online informues për studentet e StudyCare.

Lexo më shumë

Seminar: New York Film Academy

Bëhuni pjesë e seminarit virtual me New York Film Academy!

Lexo më shumë
Rruga Perlat Rexhepi, Rezidenca Ivanaj, kati 4, hyrja 31 (mbi Spar), 1001, Tirana