Istituto Europe Di Design

Istituto Europe Di Design (IED) vjen me kampuse ne vende te ndryshme si Milano, Rome, Firenze, Venice, Turin Barcelona, São Paulo, Rio de Janeiro, etj. Vendndodhjet e ndryshme ne bote e bejne IED te kete nje vlere te madhe kulturore dhe vizioni. Universiteti ka mbi 50 vite eksperience ne tregun internacional, duke permendur 11 vendododhjet, 1000+ studente te huaj qe pranohen cdo vit, si dhe programe Bachelori, Masteri, Verore, Programe nje Semester, dhe programe transferimi. 

Programet e universitetit ndahet ne 4 drejtime te cilat jane: 

  • Visual Arts
  • Design
  • Fashion
  • Communication and Management

** Deget e shumta te cilat mund te ndiqni jane: interior design, product design, car design, ,transportation design, design manager, photographer, illustrator, animator, interaction designer, graphic designer, video maker, 3D artist, art director, game designer, web app, project manager, web content manager, digital PR, community manager, event manager, social media manager, art consultant, fashion designer, fashion stylist, jewelry designer, fashion editor, textile designer, fashion coordinator, etj. 

"IED eshte nje vend shume miqesor. Ndihesh si pjese e nje familje te madhe. Programet jane shume intensive por pedagoget e bejne punen me te lehte duke qene gjithmone te gatshem per te te ndihmuar." - Emi